Zahradní traktor SNAPPER RPX 200 | FOTOPASTI.cz

Zahradní traktor SNAPPER RPX 200

Kód produktu: SN2691252
Je nám to líto, ale prodej skončil.

Zahradní traktor RPX 200 vyrobený v USA společností Briggs & Stratton. Traktor má zadní výhoz a hydrostatickou převodovku. Tento snadno ovladatelný traktor má páku sběrného koše na pravou ruku, čímž vám umožní snadno a rychle vyprázdnit velký sběrný koš s objemem 350 litrů a to bez toho, abyste vystoupili ze sedadla. Tento model je vybaven tempomatem. Výbava obsahuje palubní desku s elektrickým PTO přepínačem, který umožňuje sekání i při jízdě vzad. Výšku sečení lze nastavit v 7 různých polohách od 38 do 89 mm. Se zahradním traktorům RPX 200 se sekání stane skutečnou radostí. Zadní kola traktoru mají velikost 20 ", čímž poskytují lepší trakci. Přední kola mají 15 ". Na obrazovce najdete ukazatel stavu paliva.

  • Komfortní zvýšené sedadlo
  • Přední světlomety
  • Litinová náprava
  • HI-LIFT nože pro kvalitnější sběr
  • Nádrž o objemu 11 l s volně přístupnou externím hrdlem
  • Mulčovací KIT v základní výbavě

Motor

Traktorová sekačka RPX 200 je vybavena světoznámým kvalitním motorem BRIGGS & STRATTON Series 7 Intek™. Tento typ motoru je bezkonkurenčně spolehlivý, poskytuje vysoký výkon (22 HP) a dlouhou životnost. Motor je dvouválcový, 4 - taktní, vzduchem chlazený s tlakovým mazáním. Má vertikální uloženou hřídel a funkci ReadyStart. Další výhodou je duální filtrační systém pro lepší ochranu proti vniknutí nečistot ze vzduchu.

Motor: Briggs & Stratton Intek ™ 7220 V-Twin OHV
Počet válců: 2
Točivý moment: 43,55 Nm
Výkonová kategorie: 22 HP
Typ převodovky: hydrostatická
Rychlost vpřed/vzad: 9 / 4,5 km / h
Vyhazování: zadní
Počet nožů: 2
Nastavení výšky sečení: centrální
Výška sečení: 38 - 89 mm
Mulčování: ano, v základní výbavě
Šířka sečení: 96 cm
Počet poloh sečení: 7
Objem sběrného koše: 350 l
Hmotnost: 274 kg
Průměr kol: 15"/20"
Rám: ocel
Ložiska v kolech: ano
Tempomat: ano
Radlice: volitelná

* Možnost dokoupení volitelného příslušenství (mulčovací set, deflektor zadního výhozu, závaží kol (potřebné 2ks), radlice standard 118 cm (odpružená), radlice komfort 118 cm (odpruženým), řetězy, tažné zařízení

Recenze produktu Zahradní traktor SNAPPER RPX 200

Hore