Terénní auto RAM 2500 Power Wagon s Ducati Scrambler BRUDER

Kategorie: Hračky
Kód produktu: BRU2502
Je nám to líto, ale prodej skončil.

Potěšte své dítě originální hračkou oblíbené německé značky BRUDER. Nádherný model RAM 2500 Power Wagon je skvělým pomocníkem pro převoz motocyklu Ducati Scrambler Desert Sled v terénu. Všechny dveře na RAM jsou otevírací a poskytují prostor pro 4 figurky. Model je vybaven ovládáním přední nápravy prodloužením volantem a odpružení nápravou. Volant je součástí balení. Motorka Ducati je upevněna držáky.

- Otevírací dveře (Pravé, levé, zavazadlový prostor)

- Standardní adaptér pro příslušenství BRUDER na nárazníku.

- Střešní okno pro vložení prodlouženého volantu

- Transportní držák pro motocykl

- Prostor pro 4 figurky BWorld

Skla kabiny jsou vyrobeny z průhledného a vysoce kvalitního plastu. Levé dveře, pravé dveře a dveře zavazadlového prostoru jsou otevírací. Nechybí standardní adaptér pro příslušenství BRUDER na nárazníku, například naviják. Pro vložení prodlouženého volantu slouží střešní okno. Tento model je dále vybaven transportním držákem pro motocykl, motocykl s řízenou přední vidlicí, pružinovým závěsem a rozkládacím bočním stojanem. Řidič ve stylovém oblečení je vybaven přilbou a rukavicemi.

Součástí balení je RAM 2500 Power Wagon, motocykl Ducati Scrambler Sled a figurka řidiče. Tato nádherná a dokonalá replika má vynikající a detailní zpracování podle skutečnosti a je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů.

  • Dokonalá replika v měřítku 1:16
  • Vyrobeno v Německu
  • Doporučený věk: 4+
  • Rozměry: 40 x 17 x 15 cm

Recenze produktu Terénní auto RAM 2500 Power Wagon s Ducati Scrambler BRUDER

Hore