Puškohled Meopta MeoStar R1 1,5-6x42 RD - BDC 3 | FOTOPASTI.cz

Puškohled Meopta MeoStar R1 1,5-6x42 RD - BDC 3

Kategorie: Puškohledy
Kód produktu: LO22014
Je nám to líto, ale prodej skončil.

Tento puškohled je určen pro lov za běžných denních podmínek i při snížené viditelnosti. Rozsah zvětšení je vhodný pro střelbu na rychle se pohybující cíle i pro lov na delší vzdálenosti. Jeden z nejvšestrannějších loveckých puškohledů na trhu s novým systémem osvětlení zajistí pohotové použití puškohledu za jakýchkoliv světelných podmínek.

Třetí točítko umožňuje snadnou regulaci intenzity osvětlení záměrného kříže. Stupně 1-3 jsou určeny ke střelbě za zhoršených světelných podmínek těsně po setmění, kdy poslední paprsky světla umožňují rozpoznat polohu zvěře. Stupně 5-7 je možné použít, pokud je intenzita osvětlení vysoká a střelec chce mít jistotu přesného zásahu i za jasného slunečného dne. Praktické vypnutí v mezipoloze umožní jednoduchý návrat na naposledy nastavenou úroveň osvětlení.

vlastnosti:

MeoBright 5501 - Všechny optické členy jsou opatřeny antireflexními vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocí špičkových technologií v oboru - depozice vrstev pomocí iontů. Vrstvy zajišťují mimořádně hodnoty světelné propustnosti puškohledů (99,8% na čočku, 92-95% u celého přístroje podle modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná za pomoci ionidov chrání vnější povrchy čoček před poškrábáním a oděrem iv extrémních podmínkách. MeoShield splňuje i armádní požadavky na odolnost a tvrdost povrchu.

Točítka rektifikace MeoTrak II - točítka rektifikace MeoTrak II, které lze ovládat prsty, přinášejí přesné krokové nastavení po ¼ MOA (0,7cm / 100m) s vynikající opakovatelností, jedinečným rozsahem a špičkovou přesností. Hmatatelné a slyšitelné záskoky zajišťují přesné nastavení v polních podmínkách.

MeoQuick - Rychle ostření MeoQuick umožňuje rychlá zaostření a poskytuje dostatečně široký rozsah pro přizpůsobení obrazu lidskému oku.

Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty jsou v Meopta vyrobeny, důkladně očištěny, vyleštěné a precizní složené pro špičkový výkon.

Převracecí soustava - Mechanická konstrukce puškohledů zajišťuje maximální odolnost proti zpětnému nárazu jsou tedy vhodné pro všechny běžné typy zbraní.

Hliníkový tubus 30 mm - Jednodílný tubus z lehkých hliníkových slitin používaných v leteckém průmyslu, odolný a pevný, zaručující dlouhou životnost, je opatřen speciální eloxovanou povrchovou úpravou odolnou proti oděru, černý matný povrch eliminuje odlesky.

Vodotěsný - Všechny puškohledy MeoPro jsou 100% vodotěsné, ponorné a jsou plně chráněny proti vlhkosti, dešti a sněhu.

Plněné dusíkem - Všechny puškohledy MeoPro jsou hermeticky uzavřeny, plněné inertním plynem, což 100% zabraňuje vnitřnímu rosení.

Nárazuvzdorný - Mechanická konstrukce puškohledů zajišťuje maximální odolnost proti nárazům, jsou tedy vhodné pro všechny běžné typy zbraní.

Technické parametry:

Model: Meopta Meostar R1
Zvětšení: 1,5-6x
Optický průměr objektivu (mm): 42
Průměr tubusu: 30 mm
Průměr výstupní pupily: 14,8 - 7
Vzdálenost výstupní pupily: 82/95 mm
Zorné pole: 12,8 - 3,92 °
Zorné pole (m / 100mm): 22,4-6,8
Poloha záměrné osnovy (1.alebo 2. Ohnisková rovina): 2
Dioptrický rozsah okuláru: -3 / +3 dpt
Světelná propustnost denní - typická: 93%
Rektifikační krok - klik (cm / 100m): 0,7

Typ záměrné osnovy - BDC 3

Recenze produktu Puškohled Meopta MeoStar R1 1,5-6x42 RD - BDC 3

Hore