Obranný sprej TETRAO - Special Army spray CR 40ml | FOTOPASTI.cz

Obranný sprej TETRAO - Special Army spray CR 40ml

Kód produktu: AL03
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
179 Kč s DPH

Obranný sprej TETRAO je vyráběný z přírodních produktů při použití v mezích nutné obrany nebo krajní nouze okamžitě paralyzuje útočníka a tento produkt osobní ochrany se právem řadí mezi nejkvalitnější výrobky tohoto druhu na trhu.

Speciální obranný sprej v kompaktnějším balení s jednoduchou pojistkou je možné nosit bezpečně i v kapse bez rizika samovolného spuštění. Extrémní účinek syntetické látky CR zaručuje zpacifikován akéhokoľvek útočníka. Látka CR se řadí mezi nejsilnější látky na trhu. Před dospělým člověkem se bez problémů ubráníte již po 2 sekundách po aplikaci. Člověka to doslova na určitou dobu odrovná, a vy tak máte dotatok času na útěk.

Je vytvořen hlavně pro ženy, seniory, člověka, který nemá sebeobranný výcvik a podobně. Dostřik je 0,8 - 3 metre, sprej má široký rozptyl. Dokáže vyvolat okamžitý účinek takže útočníka to může zdržet na několik minut. Výhodou je jeho účinnost, rozptyl a agresivita. Okamžitý účinek zaručí, že útočník nemá šanci příštích 5 minut jakéhokoliv zásahu. Způsobí slzavenie očí, podráždění sliznic, dočasné oslepnutí (do 5 minut), štiplavou bolest kolem úst. Proto se spreje považují za nejlepší sebeobranu.

Parametry produktu:

Balení: 40ml s pojistkou
Dosah: do 4m

Zakoupením produktů moderní a profesionální značky TETRAO podporujete návrat ohroženého druhu Tetřev hlušec (Tetrao urogallus) zpět do přírody. IBO CZ LOVEC se aktivně podílí na zvýšení populace tohoto druhu ve volné přírodě a zároveň na zlepšení kvality jeho životního prostředí.

Recenze produktu Obranný sprej TETRAO - Special Army spray CR 40ml

Anonym
...neskusal som ho, nebola moznost, ale snad funguje :D
Anonym
Účinný, skladný

Hore