Noční vidění Armasight Sirius Gen 2+ QSi MG - Biely fosfor | FOTOPASTI.cz
Pro profíky
Top kvalita

Noční vidění Armasight Sirius Gen 2+ QSi MG - Biely fosfor

Kód produktu: NSMSIRIUS1QMII1
Je nám to líto, ale prodej skončil.
    • Napájení z jedné baterie AA nebo CR123A
    • Kompaktní a odolné tělo
    • Noční vidění s bílým fosforem
    • Indikace stavu baterie
    • Plněné suchým dusíkem, aby se zabránilo internímu zamlžování
    • Dvouletá záruka
    • Noční vidění 2+ generace
    • Eliminuje optické deformace a nabízí jasný a čistý obraz
    • Dokonale zachytí i najzbytkovejšie světlo

    Armasight je jedním z největších výrobců zařízení pro noční vidění a termovizí. Poskytuje klientům vysoce kvalitní vybavení, které dokáže splnit požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů. Armasight je jedním z největších výrobců zařízení pro noční vidění a termovizí. Poskytuje klientům vysoce kvalitní vybavení, které dokáže splnit požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů. Model s označením QSI obsahuje obrazový měnič, který podporuje bílý fosfor. Zkušení odborníci vědí, že noční scény se jeví mnohem přirozenější, když jsou zobrazeny černo - bílé než typické "zelené noční vidění". Unikátní technologie "Quick Silver" Gen 2+ je charakteristická vysoce kontrastními bílými fosforové měniči, které nabízejí černo - bílé vidění, které poskytuje jasnější detaily, lepší kontrast a výraznější tvary a stíny.


    Technologie nočního vidění, vyvinutá s využitím nejnovějších technologií Night Vision. Rychloupínací systém upevnění předsádky umožňuje uživateli rychlé, jednoduché, a přesné nasedání předsádky na puškohled. Noční vidění Sirius od společnosti Armasight je špičkové a odolné noční vidění, které přináší skvělý výkon za dostupnou cenu. Noční vidění Armasight Sirius využívají ozbrojené složky, speciální zásahové jednotky, nebo profesionální lovci. Noční vidění Armasight Sirius využívá nejnovější technologie 21. století. Toto noční vidění má několik využití. Může se použít jako pozorovací noční vidění, namontované na náhlavní sadě nebo připevněné před váš kolimátor. Noční vidění se dá namontovat pomocí speciálního držáku i na kameru. Také se dá připevnit i na vaši pušku. Volitelné 3x a 5x objektivy dokáží během několika sekund umožnit pozorování na dlouhé vzdálenosti.


    Night vision Armasight Sirius QSi MG gen. 2+ je výkonné pozorovací zařízení americké výroby generace 2+ v zeleném spektru, není to digitální zařízení. Umisťuje se formou nasazení před objektiv pozorovacího monokuláru. Toto noční vidění povyšuje pozorování v nočním čase na profesionální práci a krásný zážitek z vaší hony. Jelikož se jedná o zařízení gen 2+, tak jsou při něm samozřejmostí vlastnosti té nejvyšší kvality. Maximálně eliminuje jakékoliv optické deformace a nabízí jasný a čistý obraz.

    Malé a kompaktní tělo s velmi nízkou váhou jen 460 g se vejde do každé kapsy bundy. Ostřicí vzdálenost od 0,25 m do nekonečna, uhel pozorování 40 stupňů a objektivy s plným zrcadlením umožňuje dokonalé zachycení i toho najzbytkovejšieho světla.

    Specifikace:

    Rozlišení: 47 - 54 lp/mm
    Zvětšení 1x
    Systém čoček: F1: 1,2 24 mm
    Generace měniče: Gen 2+
    Zorné pole: 40°
    Vzdálenost ostření: 0,25 m až nekonečno
    Rozměry: 170 x 60 x 75 mm
    Hmotnost: 460 g
    Automatické vypnutí: Ano
    Napájení: 1x CR123 3V / 1x AA
    Výdrž baterie: až 60 hodin
    Provozní teplota: -50 °C až +70 °C

    Obsah balení:

    1x Armasight Sirius QSi MG 2+ gen
    1x Pouzdro na přenášení
    1x Čistící hadřík na optiku
    1x Návod v českém jazyce
    1x Baterie CR123
    1x Adaptér pro AA baterii

    Recenze produktu Noční vidění Armasight Sirius Gen 2+ QSi MG - Biely fosfor

    Hore