Digitální zaměřovač Yukon Photon RT 4,5x42S

Kategorie: Puškohledy
Kód produktu: PO378
Záruční doba: 3 roky
Dostupnost: Dostupný
17 299 Kč s DPH
  • Vhodné na denní i noční použití
  • Detekční vzdálenost do 140 m
  • Vzdálenost rozpoznání 210 m
  • Až 6 různých typů kříže
  • Integrovány videorekodér
  • Bezdrátové připojení přes WiFi
  • Podpora Stream Vision
  • Vestavěný přísvit 850nm s možností regulace
  • Gumová očnice pro pohodlné pozorování
  • 30 mm tubus

Absolutní novinka s živým přenosem pomocí Wifi a možností nahrávání a streamování videí přímo z vaší hony. Nahrávky si můžete uložit do počítače nebo smartphonu. Verze s označením "S" má vestavěný 850nm přísvit, přičemž verze bez "S" vestavěný 940nm přísvit.

Digitální pozorovací noční vidění zobrazuje obraz v provedení bílý fosfor. Kvalita zobrazovaného obrazu je výborná s vysokým kontrastem, což umožňuje přesné a rychlé zaměření cíle. Využití zařízení je maximálně univerzální, protože se může používat jak v noci, tak i přes den. CMOS senzor se automaticky přizpůsobí i intenzivnímu dennímu světlu, nemusíte se bát případného poškození.

Integrovaný videorekordér

Nahrávání statických snímků a videa u Photonu RT je teď bezproblémové díky integrovanému videorekordéru. Pořízené nahrávky jsou uložené do interní pamětí a lze je snadno přenést na PC / laptop pomocí kabelového USB připojení nebo do smartphonu nebo tabletu bezdrátově pomocí WiFi v bezplatné aplikaci Stream Vision, kompatibilní se systémem iOS a Android.

Živý přenos

Pomocí integrované WiFi zaměřovač Photon RT můžete bezdrátově spojit s vašim smartphonem/tabletem a pomoci instalované bezplatné aplikace Stream Vision (kompatibilní s iOS a Android) můžete se dívat na obraz zaměřovače přímo na displeji mobilního zařízení nebo zahájit jeho přímý přenos na YouTube nebo dalších online video platformách (v závislosti na modelu), nebo bezdrátově ovládat a nastavovat veškeré funkce zaměřovače.

Záměrný kříž je elektronicky zobrazován na LCD obrazovce a je trvale umístěn v rovině cílového obrazu. Na výběr máte 6 typů kříže v 3 různých barevných provedeních (zelený, červený, bílý). Dohromady si tak můžete vybírat až z 18 odlišných záměrných osnov. Digitální pozorovací zařízení Photon RT má oční reliéf až 60 mm (jeden z největších ve své třídě). Jedná se o bezpečnou vzdálenost i při použití na větších rážích zbraní s větším zpětným rázem.

Konstrukčně je toto zařízení řešeno tak, aby dosahovalo velkou mechanickou odolnost. Vyvinuto je pro použití se zbraněmi s kinetickou úsťovou energií do 6000 J. Kompatibilní je tak se všemi běžně používanými rážemi kulovnic (jako např. 9,3x64, .30-06, .300, .375H & H Magnum). Také jej lze použít s airsoftové zbraněmi či kušemi. Digitální zaměřovač Yukon Photon používá senzory s širokou spektrální citlivostí. To umožňuje jeho použití kombinovat s neviditelnými přísvitem s vlnovou délkou více než 900 nm pro dosažení vyššího výkonu. Díky 30 mm tubusu je jeho montáž rychlá a nenáročná.

Používání zařízení je velmi jednoduché a intuitivní. Většina operací (aktivace, nastavení, navigace) se provádí pouze prostřednictvím jednoho tlačítka. Zabudovaný video výstup v kombinaci s externím nahrávačem (doporučujeme dokoupit) umožňuje zaznamenávání fotografií a nahrávání videa.

Technické parametry:

Zvětšení: 4,5x / 9x
Digitální zoom: 2x
Průměr objektivu: 42 mm
Zorný úhel: 4,3°
Zorné pole na 100 m: 6 m
Oční reliéf: 70 mm
Minimální ostřící vzdálenost: 10 m
Dioptrická korekce: +4 / -4 dioptrie
Průměr výstupní pupily: 5 mm
Vzdálenost rozpoznání: do 210 m
Typ senzoru: CMOS
Rozlišení senzoru: 768 x 576 px
Typ displeje: LCD
Rozlišení displeje: VGA 640 x 480 px
Typ vestavěného IR přísvitu: LED diodový
Vlnová délka IR diodového přísvitu: 850 nm
Výkon IR zdroje: 125 mW
Typ kříže: elektronický (možnost nastavit 6 různých křížů)
Barva kříže: nastavitelná (červená / zelená / bílá)
Průměr tubusu: 30 mm
Krok rektifikace: 17 mm / 100 m
Rozsah horizontální rektifikace: 89 MOA
Rozsah vertikální rektifikace: 89 MOA
Mechanická odolnost: 6000 J
Stupeň ochrany: IPX5
Provozní teplota: -15 / +50 °C
Napájení: 4x AA baterie (3,8 - 6,3 V)
Rozměry: 421 x 100 x 92 mm
Hmotnost: 750 g (bez baterií)

Recenze produktu Digitální zaměřovač Yukon Photon RT 4,5x42S

Hore