Dalekohled den / noc ATN BinoX HD 4-16x | FOTOPASTI.cz

Dalekohled den / noc ATN BinoX HD 4-16x

Kód produktu: ATNDGBNBNHDX2
Je nám to líto, ale prodej skončil.

Společnost ATN ukončila výrobu oblíbeného dalekohledu ATN BinoX 4-16x HD, který nahradil nový model ATN BinoX 4-16 4K. Novinku najdete zde: ATN BinoX 4-16 4K




3D gyroskop se zabudovanou stabilizací

Ostrý obraz za jakýkoliv podmínek
Využívá senzor ve vysokém rozlišení s možností jasného nočního vidění
Obsidian Core je vysoce specializovaný počítač
Nahrávání videa ve FULL HD

Nahrávejte si vaše lovecké chvíle v ohromujícím 1080p Full HD rozlišení jako součást vašeho pravidelného loveckého dobrodružství. Už žádné zmeškané momenty. Nahrávejte si videa, vyfotografujte, a přineste si k Vám domů tyto záběry které můžete sdílet s vašimi přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Funkce plynulého přiblížení BinoX-HD umožňuje plynulé přiblížení bez rozptylování, které je tak přirozené - zapomenete, že se díváte i přes dalekohled. BinoX-HD dává vašemu světu křišťálově čistý výhled, den nebo noc, s jedinečným režimem denního zobrazení a nočního vidění.

Vůbec poprvé je noční vidění k dispozici v HD kvalitě. Ostré a jasné snímky, které mají rozlišovací dosah až do těch nejtemnějších míst a nejmenších detailů. Zvolit si můžete mezi klasickou zelenou barvou nebo z odstínů šedé. Rozhraní je navrženo tak, aby nastavení a používání bylo jednoduché a intuitivní. Zkratkové nabídky usnadňují přístup k vašim nejčastějším příkazům. Všechny důležité měřítka 3D animace se zobrazují na okraji obrazovky, aby nenarušovaly váše zorné pole. Záznamový systém BinoX snímá statické obrázky a videa ve vysokém rozlišení, díky čemuž budete moci sdílet své nejnovější dobrodružství se svými kamarády na chatě, nebo doma.

Díky funkci Wi-Fi a HD optice můžete vidět, co vidí pozorovatel v reálném čase. Využitím aplikace ATN Obsidian můžete ovládat zařízení a sledovat jeho reálný přenos.

Připojte telefon nebo tablet a zobrazte vše najednou. Chcete vidět, co jste dosud zaznamenali? Žádný problém! Jakmile spustíte aplikaci přes WiFi, otevřete galerii a můžete přehrávat nejnovější zaznamenané dobrodružství. Všechny vaše fotky a videa máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na nejmodernějších známých technologiích, Vám nabízí nejrychlejší a nejvýkonnější procesor v dalekohledech ATN. Vyznačuje se bleskovou rychlostí a výkonem bez zpoždění. Rychlost a vysoké rozlišení jsou na váš příkaz pomocí jediného stisknutí tlačítka.

Dalekohled BinoX je vybaven velkým množstvím funkcí, všechny parametry se mohou v reálném čase měnit přímo na displeji. Dále umožňuje výběr až z 18 uživatelských profilů. Zařízení disponuje vestavěnou 4 GB pamětí a možností zaznamenávání videí a snímků.

Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Dalekohled může být napájen na baterie typu CR123A.

Technické parametry:

Životnost baterie 6-8 hod
Hmotnost 1,5kg
Rozlíšeni 1080p 30 fps
Rozměry 207×127×59mm
Senzor Senzor HD 1080p ATN L130
Objektiv 65 mm
Zorné pole
Měnič obrazu ATN Obsidian
Rozlíšeni systému 90 lp / mm
Systém čoček  F1:1.23, 65 mm
Zvětšení 4-16x
Operační teploty -20 °C až 50 °C
Zdroj napájení 3x CR123A
Ostříci vzdálenost 10 m - do nekonečna
Rozlíšení displeje HD displey
Micro SD karta 4-64 GB

Obsah balení:

1x Dalekohled BinoX HD 4-16x
1x Pouzdro
1x Popruh
1x čistící hadřík
3x baterie CR 123A 3V

Recenze produktu Dalekohled den / noc ATN BinoX HD 4-16x

Anonym
Zatial plni to, na co bol kupeny
Anonym
Od včerajška začal zrazu plniť aj to, na čo nebol kúpený.

Hore