Benzínový rosič VILLAGER DM 14 PE | FOTOPASTI.cz

Benzínový rosič VILLAGER DM 14 PE

Kategorie: Postřikovače
Kód produktu: VI038107
Záruční doba: 3 roky

Momentálně nedostupné

6 529 Kč s DPH

Motorový rosič Villager DM 14 PE je ideálním pomocníkem pro vysoce kvalitní aplikaci pesticidů v trvalých sadech, v lesních porostech nebo při výsadbě ovoce a zeleniny. Také je tento motorový rozprašovač účinný a přizpůsobivý přístroj pro ochranu rostlin a většinou se používá k prevenci a léčení chorob a škůdců rostlin, jako například zemědělské plodiny a ovocné stromy (ječmen, pčenica, brambory, jabloně, třešně, meruňky, ořechy a jiné ...). Dále své využití najde na chemické hubení plevele, na prevenci epidemie, ochranu odpadních vod ve městech, na ochranu zeleniny a jiné.

Motorový postřikovač je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a je vybaven silným, 2 - taktním, vzduchem chlazeným motorem s výkonem 1,5 kW. Stroj se vyznačuje vysokým výkonem nízkou hmotností, robustní konstrukcí a jednoduchou manipulací. Je vysoce flexibilní, přenosný a snadno se skladuje ve úložném prostoru (dílna, garáž, sklep, ...).

  • Až 3 - letá záruka
  • Spolehlivost
  • Vysoký výkon
  • Nízká hmotnost
  • 2 v 1 - motorový rosič a fukar listí

Pro úplný komfort je zádový postřikovač vybaven pohodlnými popruhy. Tento oblíbený zádový postřikovač má jednoduché startování - natírání šňůry. Pro snížení prašnosti je možne přidat malé množství vody. Nádrž vám poskytne objem až 14 litrů. Rosit je možné vertikálně i horizontálně od 6 až do 9 metrů.

Rosič s vysokotlakým čerpadlem je navržen ergonomicky a tak, aby se přizpůsobil každému člověku pro běžné použití. Po odstranění mřížky z koncové trysky je možné rosič používat i jako fukar. Netřeba tedy kupovat žádné příslušenství a rosič plnohodnotně nahradí zádový fukar, který je skvělým pomocníkem pro odstranění listí z ploch či posečené trávy a jiné.

Motor: 2 - taktní, vzduchem chlazený EURO ll

Objem motoru: 51,7 cm3

Výkon: 1.5 kW (2.01 HP)

Objem nádrže: 14 l

Rozsah: 6 - 9 metrů

Objem palivové nádrže: 1,5 l

Palivo: směs 2 - taktního oleje a bezolovnatého benzínu

Rozměry: 455 x 310 x 660 mm

Rychlost ventilátoru: 6500 ot./min.

Startování: Potažením šňůry

Vysokotlaké čerpadlo

Hmotnost: 11 kg

Recenze produktu Benzínový rosič VILLAGER DM 14 PE

Anonym
Za túto cenu človek dostane viac ako čaká. Niektoré drahšie značky nedosahujú takýto výkon. Ergonomika sa dá prispôsobiť každému užívateľovi, hmotnosť je relatívne nízka, ak pozeráme na výkon motora. Regulácia "hustoty" rosenia je viditeľná na spotrebe postrekovacej látky, čo do budúcna uľahčuje odhad spotreby postreku hneď po prvom použití. Sila vzduchového prúdu dokáže perfektne "prevetrať aj živý plot z tují a dostať medzi ne postrekovú látku. Okrem rosenia a postrekovania dokáže intezívne odfukovať opadané lístie.
Pirik
+ Spracovanie - Slabší návod na obsluhu

Hore