Akumulátorový postřikovač VILLAGER VBS 16 Li-ion | FOTOPASTI.cz
Top kvalita
Super cena

Akumulátorový postřikovač VILLAGER VBS 16 Li-ion

Kategorie: Postřikovače
Kód produktu: VI051572
Záruční doba: 3 roky
Dostupnost: Dostupný
2 999 Kč s DPH 3 499 Kč

Akumulátorový postřikovač Villager VBS 16 Li-ion je jeden z našich nejoblíbenějších produktů. Můžete ho jednoduše a pohodlně použít doma ve vlastní zahrádce. Své využití najde však i ve velkých zahradách s okrasnými či užitnými rostlinami. Kvalitní postřikovač je také vhodný pro profesionální práce v terénu a údržbové práce v lese.

Jednou z největších výhod postřikovače je nízká hmotnost, pouhých 5,9 kg. Při jeho používání se příliš neunavíte. Navíc akumulátorový postřikovač VBS 16 Li-ion má 12V / 8 Ah lithium-iontovou baterii s vysokou výdrží až 5 hodin. Zásluhou těchto benefitů můžete efektivně a komfortně pracovat i několik hodin. Objem nádrže na postřik je až 16 litrů.

K postřikovači dostanete bezplatně v balení rozšiřitelnou tyčku (2 x 60 cm), která vaši práci značně usnadní, ale také 3 typy trysek, základní a dvojitou. Vzdálenost dostřiku trysek je za ideálních podmínek až 3 metry. Dvojitá tryska, která plní funkci dvou trysek za sebou, zajišťuje širší plochu postřiku a tedy vyšší rychlost a účinnost vaší práce. Na zaměření postřiku pouze na jednu rostlinu je výborným pomocníkem doplňková tryska H 01, která slouží k bodovému postřikování a napomáhá přesné aplikaci postřiku. Díky této trysce dopadne postřiková směs přímo na jednotlivé rostliny nebo na menší plochy a tekutina nemine určený cíl.

Hadice na postřikování je pevná a zároveň snadno ohebná. To umožňuje nenáročnou manipulaci pro každého uživatele, ať už půjde o běžného zahrádkáře nebo o profesionála, který využívá postřikovač VBS 16 Li-On jako pracovní nástroj. Bolesti z nadměrného pumpování vám proto s tímto postřikovačem nehrozí. Oceníte i regulátor tlaku. Pomocí něj můžete tlak pohodlně regulovat otáčením ventilu.

Nabíječka baterie zdarma je standardní součástí balení. Fantastickým zlepšovákem je ukazatel stavu baterie na základě barev. Pokud svítí na postřikovači zeleně, baterie je nabitá a můžete dále klidně pracovat. Oranžová barva značí téměř vybitou baterii. Červená barva je znakem toho, že s vaší baterií něco není v pořádku. V případě, že byste si potřebovali k postřikovači dokoupit novou náhradní baterii, bez zbytečných starostí si ji pořídíte u nás.

Pokud se ve vaší zahrádce nacházejí i nadrozměrné stromy, skvělou vychytávkou na zjednodušení práce je benzínový rosič. Tento vynikající pomocník vám pomůže ošetřit postřikem i ty nejvyšší větve a větvičky.

Baterie: 12V / 8 Ah, Li-ion

Objem nádrže na postřik: 16 l

Průtok: 800 ml / min.

Pracovní doba: 5 hodin (při 50% výkonu)

Doba nabíjení: 5-6 hodin

Pracovní tlak: 2,7 - 4 bar

Regulátor tlaku: Ano

Hmotnost: 5,9 kg

Recenze produktu Akumulátorový postřikovač VILLAGER VBS 16 Li-ion

Jaroslav
ideálna kombinácia batéria - čerpadlo odstraňuje fyzickú námahu pri postreku a doporučujem použiť miesto chrbtového nosiča malý príručný vozík, hlavne pri 15 litrovej postrekovej kvapaline. Pri vyšších stromoch doporučujem dokúpiť 2, resp 3 postrekovacie tyčky a k tomu dva spojovacie konektory. Značná úspora času pri postrekoch stromov pri minimálnej námahe bez plytvania postrekovou kvapalinou.
Marian Buran

Hore